Hudba, Móda, Lifestyle & Urban kultura

Cinema

Filmy Gympl a Vejška od Tomáše Vorla se dočkají třetího pokračování s názvem Džob

16 června, 2024

Filmy Gympl a Vejška od Tomáše Vorla se dočkají třetího pokračování s názvem Džob

Kamarádi ze střední školy Michal (Jiří Mádl) a Petr (Tomáš Vorel ml.), kteří společně propadli vášni zvané graffiti ve filmu Gympl (2007) a kteří své příběhy rozvíjeli i v druhém pokračování z roku 2014 s názvem Vejška opět propojí své osudy.

Sedmašedesátiletý režisér Tomáš Vorel totiž v příštím roce uvede do kin třetí pokračování této trilogie pod příznačným názvem Džob. Opět se můžeme těšit na již zmíněnou ústřední dvojici, ale nebude chybět ani filmový otec Jirky Mádla Jan Kraus. Novou roli pak v tomto snímku ztvární devětadvacetiletá herečka Diana Dulínková.

Snímek Džob se bude odehrávat v jejich dospělosti, kdy jeden z nich má dobře placenou práci a rodinu a druhý je samotář, nadále je ale spojuje láska ke graffiti. „Džob není snímek, je to sociální groteska ze současnosti. Drsná, smutná i rozpustilá. Nyní jsme ve fázi hledání peněz, herců a okací. Až to všechno najdeme, takt o natočíme. A premiéra nejdřív na podzim 2025,“ uvedl režisér pro heyfomo.cz. „Jednáme se Smackem One a Exhausted Modern, že by se toho chopili,“ odpověděl na dotaz k soundtracku. Film obdržel dotaci 1 000 000 Kč od Prague Audiovisual Fund.


Written by:



Leave a comment

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *