Hudba, Móda, Lifestyle & Urban kultura

Umění

Náš dceřin magazín HipHopStage.cz a neziskovka Human Help nedávno odstartovali charitativní dražbu obrazů s 26 umělci

4 října, 2024

Náš dceřin magazín HipHopStage.cz a neziskovka Human Help nedávno odstartovali charitativní dražbu obrazů s 26 umělci

Máš ve svém obývacím pokoji na zdi volné místo a rád bys ho něčím zalepil? HipHopStage a Human Help má pro tebe unikátní příležitost. Ve středu (2.10.2024) totiž zahájili jednu z největších charitativních dražeb obrazů, co se kdy udála. 

Komu se v rámci této aktivity podává pomocná ruka? Z invalidního vozíčku na vás mává Dan, který trpí svalovou dystrofií. Pro lepší pohyb a tím pádem i běžný život by potřeboval nový speciální povoz, který bohužel nehradí zdravotní pojišťovny. 

Jelikož takový speciální invalidní vozík není levná záležitost, rozhodli jsme se podat rodině Dana pomocnou ruku a to právě již zmiňovanou dražbou obrazů. Tímto bychom rádi pochválili jednotlivá díla a zároveň poděkovali všem 26ti umělcům, kteří do toho šli s námi.

Dražba probíhá na facebooku magazínu HipHopStage, kde pod jednotlivé obrazy můžete přihazovat a ulovit si tak svůj unikátní kousek a zároveň pomoct. Dražit se bude až do 15.10.2024, kdy v 18:00 je povolen poslední příhoz. Následně budou obrazy prodány nejvyšší nabídce. 

Peníze se Danovi předávají 25.10.2024 v brněnském klubu ArtBar, kde se zároveň uskuteční i akce s názvem Charity Night 3, odkud putují peníze taktéž na již zmiňovaný invalidní vozík. Všem moc děkujeme, že pomáháte s námi. Zde je výčet umělců, kteří nám darovali obraz: DenooartHana PrůchováPsychokat.ArtMartina Češpivo ArtSencor OneJazzy OneZana.obrazySjuMazhy ArtJay Bez TalentuIGA ARTSkreDaniela Rose ArtAsocial BojMalujeme jinakProroKKris ArtSasha FloraBykatVeronica StreetCaseyKubobackBarbora DaňováDejvid JonesBarbora Slotová.

CHARITATIVNÍ DRAŽBA PROBÍHA ZDE

https://www.facebook.com/HipHopStage.cz/


Written by:



Leave a comment

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *